Sport is fun!

MAX Action & Fun

Vær med til at finde Danmarks MEST sporty barn

Danmarks MEST sporty barn!

 

”Danmarks MEST SPORTY dreng og pige skal kåres!

Spændende for deltagerne og spændende for tilskuerneVær med når vi afholder ’Danmarks Mest Sporty Barn’ konkurrencer overalt i Danmark. Turneringen er for alle børn og unge op til 16 år, og for at vinde skal man være god i mange discipliner – det er altså ikke nok, hvis man eksempelvis kun er rigtig god til fodbold eller badminton. Alle kan være med, hvis man elsker at konkurrere mod andre i sjove discipliner og sportsgrene.

Danmarks MEST SPORTY barn er således den dreng og pige, som er den bedste ALL-ROUND sportsudøver i hele Danmark.

Vinderne af de lokale konkurrencer kvalificerer sig til at deltage i finalen. Der er fede præmier til alle vindere i hele forløbet. Finalen afholdes et spændende sted i Danmark når de lokale indledende runder er afsluttet.

Deltagelse er GRATIS for børnene og tilskuerne.

Hent brochure HER!

Kontakt os hvis du vil være medarrangør

 

 

Danmarks MEST sporty barn!

 

Arrangementets indhold

Der konkurreres i flere discipliner og en sportsquiz. Børnene bliver udfordret i discipliner, hvor de skal vise deres sportslige færdigheder: udholdenhed, præcision, styrke, kondition, koncentration og intelligens!

Efter 2 indledende runder går 10 børn videre til den lokale finale, hvor der dystes i yderligere 6 discipliner. I finalen kan stillingen til enhver tid følges på et stort scoreboard. Vinderen er den dreng og den pige, som har fået flest point i alle disciplinerne og udnævnes til byens mest sporty dreng og pige. Vinderne går videre til den store Danmarks-Finale.

Speak og musik før, under og efter arrangementet. Der kan være ubegrænset antal børn med til hver konkurrence.

Kontakt os hvis du vil være medarrangør

Hent brochure HER!

 

 

Danmarks MEST sporty barn!

 

Vil du være lokal medarrangør?

Motionevent.dk søger overalt i Danmark lokale arrangører, som vil købe det ”lokale” arrangement. Vi søger også en eller flere partnere, som kunne være interesseret i at afholde den store finale til efteråret.

Arrangementet kan afholdes i et butikscenter, på byens torv, i en bypark, uden for en butik, på en P-plads, i en idrætshal eller lignende.

For at sikre en effektiv markedsføring inden arrangementet har motionevent.dk udviklet en PR-pakke, som den lokale arrangør kan benytte sig af. PR-pakken består bl.a. af plakater, forslag til artikel til avis, flyers og markedsføring via www. motionevent.dk.

Hjemmesiden udvides med en stor sektion der indeholder resultater, billeder og der udarbejdes TOUR-kalender, hvor man kan se, hvor i Danmark vi er på, hvilke tidspunkter. Og I er velkomne til at bruge materialet på jeres egen hjemmeside.

Motionevent.dk har alt nødvendigt udstyr og redskaber. Vi garanterer en sikker, ansvarlig og sjov gennemførelse af arrangementet.

Kontakt os hvis du vil være medarrangør

Hent brochure HER!